Supa de legume si bilute de cartofi

Taiem in cubulete marunte morcovii si radacinile de patrunjel. Tocam ceapa rosie. Cartofii curatati ii taiem in cuburi marunte si ii fiebem in apa sar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 60 g radacina de patrunjel
  • o ceapa rosie cat o nuca
  • 1 un catel de usturoi strivit
  • 80 g faina
  • 1 ou
  • putin ulei
  • 1/2 buchet de verdeata de patrunjel
  • 1 lingurita de pirosarany
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem in cubulete marunte morcovii si radacinile de patrunjel. Tocam ceapa rosie. Cartofii curatati ii taiem in cuburi marunte si ii fiebem in apa sarata. Prajim ceapa in ulei, adaugam zarzavaturile si le dam la fiert, adaugam pirosarany, si turnam peste apa in care au fiert cartofii. Dupa aceea adaugam apa si le fierbem pana se inmoaie. Cartofii fierti ii zdrobim cand sunt fierbinti, ii racim ,apoi ii framantam impreuna cu faina, oul si putina sare. Formam bilute mici din acesta, pe care le adaugam in supa si le fierbem. Adaugam sare si piper dupa gust. Putem adauga si smantana.
Alte retete

Bors cu urzici

Supa ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc