Taiem in cubulete marunte morcovii si radacinile de patrunjel. Tocam ceapa rosie. Cartofii curatati ii taiem in cuburi marunte si ii fiebem in apa sar
Taiem in cubulete marunte morcovii si radacinile de patrunjel. Tocam ceapa rosie. Cartofii curatati ii taiem in cuburi marunte si ii fiebem in apa sarata. Prajim ceapa in ulei, adaugam zarzavaturile si le dam la fiert, adaugam pirosarany, si turnam peste apa in care au fiert cartofii. Dupa aceea adaugam apa si le fierbem pana se inmoaie. Cartofii fierti ii zdrobim cand sunt fierbinti, ii racim ,apoi ii framantam impreuna cu faina, oul si putina sare. Formam bilute mici din acesta, pe care le adaugam in supa si le fierbem. Adaugam sare si piper dupa gust. Putem adauga si smantana.
Alte retete
Bors cu urzici
Supa ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii