Orezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20 de minute. Separat, se ba
Orezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20 de minute. Separat, se bate smantana cu ou si se toarna apoi peste supa amestecand continuu.
Se serveste calda.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii