Orezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20 de minute. Separat, se ba
Orezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20 de minute. Separat, se bate smantana cu ou si se toarna apoi peste supa amestecand continuu.
Se serveste calda.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii