Supa de rosii greceasca este potrivita pentru zilele de vara, cand gasim rosii proaspete din belsug.
Pune uleiul sa fiarba intr-o cratita, apoi adauga usturoiul, ceapa si oregano. Lasa-le sa se prajeasca cam 5 minute, si adauga rosiile vreme de inca 5 minute. Pune sarea si apa peste amestecul de mai sus, si lasa-l sa fiarba la foc mic pana cand rosiile devin foarte moi si incep sa lase o zeama rosie-maronie, timp de aproximativ 40 de minute. Daca vrei, poti sa presari deasupra niste branzica rasa.
Supa de rosii greceasca se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii