Pentru supa de sparanghel cu smantana se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc.
Pentru supa de sparanghel cu smantana se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna cateva linguri de supa. Dupa cateva clocote, se toarna in supa si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se bate un ou si smantana si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.
Se serveste la masa cu saleuri de cascaval.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii