Curatam telinele si cartoful si se spala cu apa rece, apoi se dau pe razatoare. Se pun imediat in oala in care clocoteste laptele, in amestec cu jumat
Curatam telinele si cartoful si se spala cu apa rece, apoi se dau pe razatoare. Se pun imediat in oala in care clocoteste laptele, in amestec cu jumatate de litru de apa calda, se acopera si se fierbe supa la foc mic, 20 de minute
Intre timp se face, pe foc mic, o ciulama din unt, faina si putina supa calda, care se toarna peste supa si mai fierb impreuna zece minute.
O data cu sosul se pune si o lingura de supa concentrata.
Cind supa este gata, se potriveste de sare, se mai clocoteste un minut si se ia de pe foc.
Se presara cu verdeata tocata fin deasupra si se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii