Curatam telinele si cartoful si se spala cu apa rece, apoi se dau pe razatoare. Se pun imediat in oala in care clocoteste laptele, in amestec cu jumat
Curatam telinele si cartoful si se spala cu apa rece, apoi se dau pe razatoare. Se pun imediat in oala in care clocoteste laptele, in amestec cu jumatate de litru de apa calda, se acopera si se fierbe supa la foc mic, 20 de minute
Intre timp se face, pe foc mic, o ciulama din unt, faina si putina supa calda, care se toarna peste supa si mai fierb impreuna zece minute.
O data cu sosul se pune si o lingura de supa concentrata.
Cind supa este gata, se potriveste de sare, se mai clocoteste un minut si se ia de pe foc.
Se presara cu verdeata tocata fin deasupra si se serveste calda.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii