Pentru supa gustoasa de rosii, o ceapa tocata fin, un morcov ras pe razatoarea mica, un ardei tocat cubulete mici, 4-5 rosii potrivit de mari rase pe razatoare, sare, piper.
Pentru supa gustoasa de rosii, o ceapa tocata fin, un morcov ras pe razatoarea mica, un ardei tocat cubulete mici, patru – cinci rosii potrivit de mari rase pe razatoare, sare, piper, Secretul Gustului, 3 linguri de ulei sau 50 g unt, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, doua fire mici de cimbru, toate tocate marunt si trei linguri de orez spalat bine.Punem in oala uleiul sau untul la topit, adaugam ceapa si calim timp de doua minute, apoi punem morcovul si ardeiul, lasam un minut, punem rosiile rase, sare, piper si o lingura de Secretul Gustului. Lasam sa fiarba cateva minute, apoi adaugam orezul spalat si 3,5 l de apa. Lasam sa fiarba pana infloreste orezul, dam deoparte, adaugam verdeturile tocate, iar dupa dorinta, se adauga 250 ml de smantana.
Dupa preferinta, supa de rosii se poate servi cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii