Pentru supa crema de dovleac se taie dovleacul. Se curata de coaja si se taie in cuburi. Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.
Pentru supa crema de dovleac se taie dovleacul (al meu s-a taiat destul de usor, a stat in bucatarie de cand a dat frigul).
Se curata de coaja si se taie in cuburi.
Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.
Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.
Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.
Serviti aceasta supa crema de legume intr-un bol facut din dovleac.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii