Supă cremă de mazăre este delicioasa si usor de pregatit. Nu multi dintre noi agreaza supele cu mazare, fiind mai dulci la gust, dar este o supa minunata cu mazare proaspata si foarte sanatoasa.
Modul de preparare
Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei intre timp am curatat si am spalat bine restul de legume,am pus intr-o craticioara o lingurita ulei de masline peste care am adaugat prazul taiat rondele ,ceapa verde taiata la fel si telina taiata cuburi am calit putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am tocat insa nu mare ci asa grosier am asezonat cu sare si piper peste care am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit cand sunt gata fierte le scoatem si le dam la blender adaugand si usturoiul , pastrand zeama in care au fiert.
Pasta obtinuta o vom amesteca cu restul de supa in care au fiert legumele nu dorim sa fie subtire asa ca o vom lasa mai grosuta.
Supa-crema de mazare o vom servi alaturi de crutoane .
Pofta mare!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAndra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid....
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Comentarii