Supe de legume

Reteta Supa crema rece de sfecla rosie

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 40m 
BakeUpArtist postat de
Postat pe: 13-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa de rosii cu galuste (reteta video)"
 
Ceva racoritor si foarte sanatos!

ingrediente

4 portii

   500 g sfecla rosie
   2 cartofi medii
   1 morcov
   2 cepe
   1 lingura ulei
   900 ml supa de pui sau apa
   2 foi de dafin
   1 lingurita de hrean proaspat ras
   10 g gelatina (optional)
   sare
   piper

mod de preparare

-Curățați legumele și le tocați în cuburi; -Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați. -Adăugați apa sau supa de pui; -Adăugați foile de dafin, sare, piper; -Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute; -Închideți focul, scoateți foile de dafin; -Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă; -Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală; -Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore. -Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Incearca si Supa de chimen cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema rece de sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.