Drojdia se desface in putin lapte caldut. Se adauga o jumatate de cana de faina, se framanta putin si se lasa la dospit o jumatate de ora intr-un loc
Drojdia se desface in putin lapte caldut. Se adauga o jumatate de cana de faina, se framanta putin si se lasa la dospit o jumatate de ora intr-un loc cald. Se asaza restul de faina pe o planseta. Se adauga zaharul si laptele. Se adauga apoi amestecul de drojdie cu lapte si se framanta bine. Se toarna untul topit, putin cate putin in compozitie. Se adauga stafidele, se amesteca si se asaza in forme pentru tarte si se presara cu faina. Formele se acopera si se lasa sa creasca intr-un loc cald pentru doua-trei ore. Cele doua galbenusuri se freaca cu miere. Se ung briosele cu galbenusurile de ou si se lasa la cuptor la foc potrivit
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii