Briosele sunt mereu desertul salvator in momentele cand timpul nu ne este prieten. Dar briosele panettone vor impresiona si cel mai aspru critic culinar. Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut.
Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut. Amestecati si lasati 15 minute sa dospeasca. Framantati o coca, adaugand restul de zahar, untul, oul si zaharul vanilat. Lasati din nou 30 de minute la dospit.
Ungeti formele de briose cu margarina si adaugati in coca stafidele, migdalele si rahatul taiat cubulete. Puneti coca in formele pentru briose, astfel incat sa le umpleti 2/3.
Lasati 15 minute sa dospeasca. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti briosele cu galbenus, presarati-le cu zahar pudra si coaceti 20-25 de minute.
Briosele panettone se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-au racit. Se servesc cu o cana de lapte ori cafea. Reteta Briose Panettone a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii