Checuri

Reteta Chec cu cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare, pana ce albusul se intareste. Se pun galbenusurile, uleiul si p

ingrediente

   6 oua
   250 gr zahar
   1 jumatate pahar de ulei
   200 gr faina
   2 linguri rom
   1 lamaie
   1 lingura portocale confiate
   25 gr cacao
   sare
   1 pachet zahar vanilat

mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare, pana ce albusul se intareste. Se pun galbenusurile, uleiul si portocala confiata, se amesteca usor, apoi se incorporeaza treptat faina, sarea, vanilia, coaja rasa de lamaie. Se imparte compozitio in doua. Jumatate din ea se toorni in tava de chec tapetata cu unt si faina, iar cealalta jumatate se amesteca cu cacao. Se toarna compozitia cu cacao peste cea din forma. Se pune checul in cuptorul cald si se coace la foc potrivit, 30 de minute.



Se pudreaza cu zahar.

Alte retete de dulciuri:



Chec pufos

Gogosi

Prajitura alba ca zapada

Incearca si Chec rasturnat cu banane
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.