Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare, pana ce albusul se intareste. Se pun galbenusurile, uleiul si p
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare, pana ce albusul se intareste. Se pun galbenusurile, uleiul si portocala confiata, se amesteca usor, apoi se incorporeaza treptat faina, sarea, vanilia, coaja rasa de lamaie. Se imparte compozitio in doua. Jumatate din ea se toorni in tava de chec tapetata cu unt si faina, iar cealalta jumatate se amesteca cu cacao. Se toarna compozitia cu cacao peste cea din forma. Se pune checul in cuptorul cald si se coace la foc potrivit, 30 de minute.
Se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Gogosi
Prajitura alba ca zapada

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii