Se incepe cu aprinderea cuptorului. Apoi se ung 2 tavi de chec cu unt si se tapeteaza cu faina. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat
Se incepe cu aprinderea cuptorului. Apoi se ung 2 tavi de chec cu unt si se tapeteaza cu faina. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi zaharul în ploaie, putin cate putin si se bate în continuare pana cand acesta se topeste. Separat se amesteca treptat galbenusurile cu uleiul pana rezulta o maioneza in care se poate pune si vanilia (facultativ). Se amesteca apoi cu albusurile, se adauga faina tot în ploaie si la sfarsit se pune anason si cacao. Se rastoarna în tavi si se da la cuptor.
Se scot din tavi dupã 1 min. de la coacere si se taie dupã ce se racesc.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii