Checuri

Reteta Chec cu cacao si anason

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
constantin_24699 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incepe cu aprinderea cuptorului. Apoi se ung 2 tavi de chec cu unt si se tapeteaza cu faina. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat

ingrediente

   8 oua
   o cana de 250 g. zahar
   o cana de fainã
   8 linguri de ulei
   2 plicuri vanilie
   2 linguri de cacao
   2 lingurite rase de anason pisat foarte fin

mod de preparare

Se incepe cu aprinderea cuptorului. Apoi se ung 2 tavi de chec cu unt si se tapeteaza cu faina. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi zaharul în ploaie, putin cate putin si se bate în continuare pana cand acesta se topeste. Separat se amesteca treptat galbenusurile cu uleiul pana rezulta o maioneza in care se poate pune si vanilia (facultativ). Se amesteca apoi cu albusurile, se adauga faina tot în ploaie si la sfarsit se pune anason si cacao. Se rastoarna în tavi si se da la cuptor.

Se scot din tavi dupã 1 min. de la coacere si se taie dupã ce se racesc.
Incearca si Chec cu morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si anason" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.