Chec cu ciocolata

Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfirsit, se adauga a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250 gr. zahar pudra
  • 4 linguri pline faina
  • 120 gr. nuci (taiate cu cutitul)
  • 60 gr. ciocolata topita pe aburi
  • 1 plic zahar vanilat
  • unt

Mod de preparare

Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc