Chec cu ciocolata si vanilie

Zaharul,galbenusele si margarina se bat cu mixerul. Se pune ciocolata la topit. Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza in compozitie albusele batu

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 175g zahar
  • 175g margarina la temperatura camerei
  • o esenta mica de vanilie
  • 225g faina cernuta
  • 1plic praf de copt
  • 50g ciocolata pt prajituri

Mod de preparare

Zaharul,galbenusele si margarina se bat cu mixerul. Se pune ciocolata la topit.

Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza in compozitie albusele batute spuma tare si apoi faina cu praful de copt. Se imparte in 2 aluatul.in jumatate se pune esenta de vanilie iar in cealalta jumatate ciocolata care nu trebuie sa fie fierbinte. Se pun in tava alternativ cele 2 compozitii. Se coace 40min,se incearca cu o scobitoare.
Rece se pudreaza cu zahar si se taie felii.

Se poate turna desupra glazura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci