Toate ingredientele, in afara de crema de ciocolata, le-am amestecat cu mixerul, adaugand cate o lingura de lapte pana cand aluatul a ajuns de consistenta potrivita aluatului de chec (moale cat sa curga putin).
Am turnat aluatul intr-o tava (dimensiunea 22cm*33cm), apoi am facut dungi cu crema de ciocolata, dupa care am facut un model cu ajutorul unui cutit.
Am dat checul la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute (aproximativ 10 minute foc mare, apoi am scazut focul la mediu spre mic).
Dupa 40 min am facut testul cu scobitoarea si checul era copt.
L-am scos din tava si l-am lasat sa se raceasca.
Ca decor am pudrat cu zahar praf. Am servit checul cu un ceai negru cu lamaie.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe