Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga zaharul cate o lingura si se bate incontinuare pana se tope
Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga zaharul cate o lingura si se bate incontinuare pana se topeste zaharul si albusul devine mai tare. Se bat aparte, un pic cu mixerul, galbenusurile si praful de sare. Se adauga galbenusurile peste albusuri si se amesteca incontinuare cu o spatula, de data asta miscari usoare de jos in sus, apoi se aduga uleiul, morcovul ras si faina. Abia la urma se pune esenta sau lamaia rasa. Se coace la cuptor, acesta fiind in prealabil incalzit, vreo 35 minute. Se scoate se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat. Este foarte bun pt copii si place foarte mult. Pofta buna!
Se serveste asa cum este taiat felii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii