Se freaca bine timp de ½ ora ouale cu zaharul bine pina cind se face o spuma, amestecind numai intr-un singur sens pina cind zaharul se topeste compl
Se freaca bine timp de ½ ora ouale cu zaharul bine pina cind se face o spuma, amestecind numai intr-un singur sens pina cind zaharul se topeste complet. Se pune treptat uleiul ca la maioneza, se adauga toata faina dintr-o data si bicarbonatul pus in iaurt. De asemenea, se pune lamiia, esenta si nucile. Se omogenizeaza amestecul bine si se pregatesc doua tavi mici. Se iau 3-4 linguri din aluat, in care se adauga cacao. Se pune checul in tavi, se adauga apoi partea de aluat oprita care s-a combinat cu cacao. Se dau tavile la cuptor fierbinte 10-15 minute, apoi la foc mic alte 15 minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii