Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie si se incorporeaza treptat faina. Com
Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie si se incorporeaza treptat faina. Compozitia se toarna intr-o forma unsa bine si presarata cu faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat si se feliaza.
Alte retete recomandate:
Prajitura
cu mere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii