Chec de morcovi

Se bate bine zaharul cu uleiul, se adauga pe rand celelalte ingrediente. Praful de copt si bicarbonatul se amesteca cu faina si se adauga peste compoz

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Chec de morcovi

Ingrediente

  • 1ceasca morcov ras
  • 1 ceasca mar ras
  • 250gr zahar
  • 250gr ulei(eu am pus jumatate de ceasca)
  • 1/2 ceasca stafide
  • 1/2ceasca suc de portocale
  • 3cesti faina
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1lingurita praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara(am pus amestec mirodenii pt strudel)
  • coaja rasa de lamaie si portocale
  • 1/3ceasca coniac(merge si fara
  • eu nu am pus)

Mod de preparare

Se bate bine zaharul cu uleiul, se adauga pe rand celelalte ingrediente. Praful de copt si bicarbonatul se amesteca cu faina si se adauga peste compozitie iar la sfarsit punem stafidele date prin faina. Turnam compozitia int-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se coace o ora, se probeaza si cu paiul ca sa fim sigure ca s-a copt. Se pudreaza cu zahar si se taie rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci