Checul cu cacao este o reteta simpla de preparat. Pentru aceasta reteta de chec aveti nevoie de faina, zahar, cacao, praf de copt, lapte, ulei si mirodenii.
Checul pufos cu cacao este o reteta simpla de preparat. Pentru aceasta reteta de chec pufos se amesteca cu mixerul, faina cu praful de copt, zaharul, cacaua, laptele si uleiul. Se adauga mirodeniile, se omogenizeaza si se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa si tapetata. Se introduce checul in cuptor cca 25 de minute si se lasa la copt.
Checul pufos cu cacao se serveste dupa ce s-a racit, cu un pahar de lapte cald.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii