Pe cat de aspectos...pe atat de delicios!!
Pentru inceput vom separa galbenusuri de albus si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar(125 g). Separat,galbenusurile le frecam cu restul de zahar pana cand acesta se topeste.Apoi incorporam uleiul ca la maioneza si adaugam si esenta de vanilie. Dupa aceasta vom amesteca cu o spatula galbenusurile cu bezeaua de albusuri,dupa care vom turna si faina.Amestecam compozitia usor pana la omogenizare. Compozitia obtinuta o impartim egal in 3 vase:compozitie,compozitie in care punem 2-3 picaturi de colorant galben,compozitie amestecata cu 1 lingura cacao. Turnam compozitia in 3 pungi care le taiem la varf,dupa care in tava de copt tapetata cu faina vom turna compozitia alternand culorile. Dupa fiecare rand vom presura cacao,apoi repetam operatia pana terminam compozitia din pungi. Introducem tava la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii