Cozonac

Reteta Cozonac cu vin rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se ada

ingrediente

   250 g margarina
   200 g zahar
   4 oua
   250 g faina
   Â¾ pliculet praf de copt
   100 g ciocolata amaruie razuita
   jumatate lingura pudra cacao
   1 lingurita scortisoara macinata
   125 ml vin rosu
   sec

mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se adauga scortisoara, pudra cacao, ciocolata razuita si vinul. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptorul incins. Se coace la 180 de grade Celsius, aprox. o ora.
Alte retete cozonac recomandate



Tarte cu mere

Tarta cu visine

www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/5157/dulciuri/cozonac/Cozonac-cu-nuca-dobre
Incearca si Cozonaci argeseni
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu vin rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.