Cozonac

Reteta Cozonac (tort cu frisca si pere)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Feliile de cozonac se insiropeaza cu siropul de ananas.
Pregatim crema astfel:
Perele taiate cuburi se fierb si se freaca cu albusul si zaharul pana s

ingrediente

Pentru blat:
   un cozonac taiat in 3 felii
   siropul de la o conserva de ananas
Pentru crema:
   100g pere
   100g zahar
   1 albus
   2 picaturi zahar ars

mod de preparare

Feliile de cozonac se insiropeaza cu siropul de ananas.


Pregatim crema astfel:


Perele taiate cuburi se fierb si se freaca cu albusul si zaharul pana se face o crema. In aceasta crema se pun 2 picaturi de zahar ars ca sa-i schimbe culoarea.


Cu crema creata se ung feliile de cozonac, ultimul strat fiind crema.





Pofta buna!
Incearca si Pandoro
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac (tort cu frisca si pere)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.