Feliile de cozonac se insiropeaza cu siropul de ananas. Pregatim crema astfel: Perele taiate cuburi se fierb si se freaca cu albusul si zaharul pana s
Feliile de cozonac se insiropeaza cu siropul de ananas.
Pregatim crema astfel:
Perele taiate cuburi se fierb si se freaca cu albusul si zaharul pana se face o crema. In aceasta crema se pun 2 picaturi de zahar ars ca sa-i schimbe culoarea.
Cu crema creata se ung feliile de cozonac, ultimul strat fiind crema.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii