Cozonac

Reteta Pasca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de aluat. Separat se amest

ingrediente

   600 gr branza de vaci
   4 oua
   3-4 linguri smantana
   1 lingura plina cu faina
   2 linguri pesmet
   sare
   6-7 linguri zahar
   3 plicuri zahar vanilat
   100 gr stafide
   coaja de lamaie
   aluat de cozonac din 1 kg faina

mod de preparare




Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de aluat. Separat se amesteca branza, data prin sita, cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie, pesmetul, faina, smantana, stafidele, sarea si ouale batute spuma. Se pune amestecul de branza in mijlocul aluatului, se unge cu ou iar deasupra se presara cu stafide. Se introduce tava la cuptor, la foc mic.
Pasca se serveste dupa ce s-a racit.


Alte retete:





Papanasi fierti


Placinta cu mere


Prajitura cu dovleac
Incearca si Pasca slovaca (Paska)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.