Glazuri, sosuri

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit se adauga uleiul. Crema obtinuta s

ingrediente

   2 linguri de cacao
   100 gr. zahar pudra
   2 linguri de ulei
   2 linguri de apa

mod de preparare

Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit se adauga uleiul. Crema obtinuta se foloseste drept glazura pentru checuri si prajituri.
Incearca si Gutui trase in ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite