Gogosi

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu gem de capsuni si smantana

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 
rada adriana postat de
Postat pe: 19-06-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi (reteta video)"
 
Reţetă de preparare a papanaşilor. Este o reteta favorita.

ingrediente

8 portii

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   Ingrediente: 0,500 gr branza de vaci (bine stoarsa),4 oua,200gr faina,5 plicuri zahar vanilat,2 linguri zahar,sare,putin bicarbonat stins cu otet,gem de afine,5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,ulei pentru prajit.

mod de preparare

Mod de preparare: Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din aceasta compozitie se obtin circa 15 papanasi si 15 capacele.Se formeaza papanasi rotunzi bastonase si capacelele si se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servetele absorbante si apoi se servesc calde cu gem de capsuni(afine) si smantana amesctecata cu zahar.
Incearca si Gogosi din cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor cu gem de capsuni si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
papanasi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.