Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pun intr-un vas, pe foc mic, mierea cu zaharul si untul. Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale intre

ingrediente

   1 pahar miere
   3 linguri zahar
   1 jumatate pachet unt
   750 gr faina
   3 oua
   1 jumatate lingurita bicarbonat dizolvat in zeama de lamaie
   scortisoara

mod de preparare

Se pun intr-un vas, pe foc mic, mierea cu zaharul si untul. Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale intregi, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, scortisoara si faina. Se framanta bine aluatul astfel format si se lasa apoi in repaus pentru 24 de ore. Se imparte in trei si se intiind pe rand trei foi avand grosimea de aproximativ 3 mm. Se taie cu ruleta diferite forme, se ung cu albus de ou, iar deasupra se presara nuca pisata si putin zahar. Se pun formele intr-o tava care sa da apoi la cuptor, la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:



Papanasi fierti

Chec pufos

Galuste cu prune
Incearca si Pesmeti cu vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu miere de albine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.