Fursecuri cu ciocolata umplute cu biscuiti Oreo

Fursecurile cu ciocolata umplute cu biscuiti Oreo sunt delicioase si-i vor surprinde pe cei dragi prin continutul cremos si plin de savoare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Fursecuri cu ciocolata umplute cu biscuiti Oreo

Ingrediente

  • 8-10 biscuiti Oreo sau orice alt fel de biscuiti cu crema
  • Aluat:
  • 75 g unt
  • 50 g zahar pudra
  • 1 galbenus de ou
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 lingura cacao
  • 125 g faina
  • 2 linguri lapte
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Aluat:
Se mixeaza untul cu zaharul, galbenusul de ou si esenta de vanilie. Se adauga faina, cacaoa, ciocolata taiata marunt si se framanta totul cu mainile. Cand aluatul seamana cu niste firimituri mai mari, se adauga laptele. Se strange aluatul intr-o bila, se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider pentru 30 minute.
Formarea fursecurilor:
Se intinde aluatul in foaie subtire si se decupeaza forme rotunde.
Se fac apoi sandvisuri din doua cercuri de aluat si la mijloc un biscuite Oreo, unind marginile aluatului, pana cand nu se mai vede biscuitele.
Se aseaza fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 20 minute, la 180 de grade. Dupa ce se racesc se pot decora cu ciocolata topita.


Fursecurile se servesc reci, alaturi de un pahar de lapte cald.

Sursa retetei de Fursecuri cu ciocolata umplute cu biscuiti Oreo este siteul truedelights.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba ruseasca
3
Borsuri

Ciorba ruseasca

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

Ciorba ruseasca
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
5
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Parteneri
Desert tort Anka
Bucataras.RO

Desert tort Anka

Pentru ca sarbatorita se numeste Anka era musai sa dau si numele tortului tot Anka. La multi ani Anka !

Desert tort Anka
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!