Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaua, nucile macinate, apoi faina si scortisoara. Se intinde o foaie si se taie in patrate care se preseaza in
Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaua, nucile macinate, apoi faina si scortisoara. Se intinde o foaie si se taie in patrate care se preseaza in forme mici de tarte (numai pina la jumatatea formei). Se coc citeva minute la foc potrivit. Se pudreaza si se aseaza pe platou cu fata in jos, avind astfel aspectul unor stele.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii