Prajituri

Reteta culinara Pasca poloneza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
red_panda postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pasca fara aluat cu blenderul Oster Reversible - reteta video"
 
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina

ingrediente

   Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml
Aluat:
   1 pahar faina
   1/2 pahar zahar pudra
   1 ou
   1/2 pahar lapte
   1 pachet praf de copt
   2 linguri cacao buna
   1/2 pachet margarina cu arome
   1 pachetel vanilie
Crema de branza:
   1/2 kg branza dulce de vaci
   1/2 pachet margarina cu arome
   2 galbenusuri
   1 pahar zahar pudra
   1 budinca de vanilie

mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.


Pasca poloneza se poate pudra cu zahar sau se poate glazura.

Incearca si Prajitura aromata cu ness
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca poloneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite