Scoici

Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit in 4 linguri de ulei, se adauga fruc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • fructe de mare preferate: scoici
  • caracatita
  • crevete
  • goberge
  • etc
  • smantana
  • o ceapa potrivita
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • ai nevoie de cochilia de la scoici adevarate care se pot gasi in comert

Mod de preparare

Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit in 4 linguri de ulei, se adauga fructele de mare, un singur fel sau combinatie din preferatele tale, dupa aceea se adauga condimentele, un varf cutit piper, sare, paprika(boia). Nu se lasa pe foc mai mult de 15 minute aceasta compozitie si se amesteca tot timpul.

Se face piureul de cartofi ca de obicei, dar se adauga 2 linguri de smantana pline sau 2 lg. de iaurt. Se adauga si fructele de mare calite cu ceapa, se amesteca bine, se umple scoicile si se dau la cuptor intr-o tava in care este un deget de apa, se lasa 15 minute maxim, spre sfarsit se adauga cascavalul ras si se da la rumenit putin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc