Un fresh de fructe delicios, racoritor, poate fi realizat din pere, pepene galben, prune, mere, struguri. Se poate servi vara cu cuburi de gheata si frunze de menta
Perele, merele si prunele se curata de coaja, li se scot samburii si se taie felii subtiri. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja si samburi, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamaie. Se tine 2-3 ore in frigider.
Se serveste in cupe sau in pahare,eventual cu cate un piscot.
Alte retete recomandate:
Tort diplomat
Chec pufos
Placinta cu mere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii