Spuma capucino

Se dizolva in 2 linguri apa nessul si se pune pe foc impreuna cu ciocolata pt a se topii. Separat cele 4 albusuri se bat spuma cu zaharul pina ce spum

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ciocolata menaj
  • 2 linguri ness
  • 4 albusuri
  • frisca
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Se dizolva in 2 linguri apa nessul si se pune pe foc impreuna cu ciocolata pt a se topii. Separat cele 4 albusuri se bat spuma cu zaharul pina ce spuma este tare si zaharul s-a dizolvat. Cind ciocolata si nessul s-au racit se amesteca usor cu albusurile pina se incorporeaza perfect. Compozitia rezultata se pune in 6 cupe de inghetata si se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.
Inainte de servire se recomanda sa stea la frigider 30 min

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci