Pui la fiert siropul cu apa.Cand clocoteste torni grisul in ploaie si amesteci continuu cu telul.Dupa 4 minute il dai la o parte de pe foc si bati co
Pui la fiert siropul cu apa.Cand clocoteste torni grisul in ploaie si amesteci continuu cu telul.Dupa 4 minute il dai la o parte de pe foc si bati continu pana cand compozitia devine spumoasa. ATENTIE !Daca fierbi grisul mai mult de 4 minute nu-l mai poti bate spuma.
Se serveste in cupe ornat cu sirop sau chiar cu fructe.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii