Spuma de piure de castane

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componente

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piure de castane
  • 100 ml rom
  • 100 ml frisca
  • 2 buc. portocale
  • 400 ml frisca
  • zahar
  • piscoturi
  • accesorii pentru decorat dupa bunul plac

Mod de preparare

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componentele (aici se folosesc cele 100 ml frisca) se bat pana devine spumos se amesteca cu o furculita sau cu o lingura de lemn cu gauri. Se lasa cca ½ ora. .

Pregatiti frisca : adaugati un pic de zahar si bateti frisca pana devine spumoasa. Jumatate se pune la crema de castane obtinuta.

Sfat! Amestecati incet sa nu se taie frisca!
Alte dulciuri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci