Spume

Reteta Spuma de piure de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componente

ingrediente

   500 gr piure de castane
   100 ml rom
   100 ml frisca
   2 buc. portocale
   400 ml frisca
   zahar
   piscoturi
   accesorii pentru decorat dupa bunul plac

mod de preparare

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componentele (aici se folosesc cele 100 ml frisca) se bat pana devine spumos se amesteca cu o furculita sau cu o lingura de lemn cu gauri. Se lasa cca ½ ora. .


Pregatiti frisca : adaugati un pic de zahar si bateti frisca pana devine spumoasa. Jumatate se pune la crema de castane obtinuta.


Sfat! Amestecati incet sa nu se taie frisca!
Alte dulciuri recomandate
Incearca si Mousse de sampanie
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de piure de castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.