Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de vanilie. Se amesteca branza cu s
Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de vanilie. Se amesteca branza cu smantana, usor cu lingura ca sa nu se lase. Se pune hartie de copt in tava si se toarna compozitia. Se presara murele si se apasa usor cu degetul ca sa nu se lase. Se da la cuptor 45 minute. e taie dupa ce se raceste. Se lasa cam la 50% din inaltime.
Alte prajituri simple recomandate
Tiramisu
Chec pufos

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii