Blatul Separati ouale. Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie. Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda. Frecati galbenusurile cu
Blatul
Separati ouale.
Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie.
Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda.
Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul.
Se adauga peste albusuri si se amesteca usor.
Adaugam si faina + praful de copt. Amestecam.
Se toarna compozitia intr-o forma detasabila, de 26 cm si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se taie in 3 felii pe orizontala.
Crema
Mai intai punem gelatina la inmuiat.
Batem cele 2 tipuri de branza cu zaharul, vanilia si sucul de portocala.nmuiem gelatina pe bain marie si o turnam in crema, mixam bine.
Se freaca cafeaua cu o lingura de apa fierbinte, zahar si sampanie
Se insiropeaza blaturile si se aseaza crema pe fiecare.
Pt decor am folosit: bombonele din acestea umplute cu cerelae pe care le-am tocat, pe margine l-am balotat cu nuca maruntita.
Pofta buna!
Reteta Tort cu crema de branza si sampanie a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de torturi gasiti aici:
Tort Palermo,
Tort sah (cu fructe de padure),
Tort cu ciocolata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii