Blatul Separati ouale. Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie. Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda. Frecati galbenusurile cu
Blatul
Separati ouale.
Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie.
Frecati cafeau cu 2 linguri de apa calda.
Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul.
Se adauga peste albusuri si se amesteca usor.
Adaugam si faina + praful de copt. Amestecam.
Se toarna compozitia intr-o forma detasabila, de 26 cm si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se taie in 3 felii pe orizontala.
Crema
Mai intai punem gelatina la inmuiat.
Batem cele 2 tipuri de branza cu zaharul, vanilia si sucul de portocala.nmuiem gelatina pe bain marie si o turnam in crema, mixam bine.
Se freaca cafeaua cu o lingura de apa fierbinte, zahar si sampanie
Se insiropeaza blaturile si se aseaza crema pe fiecare.
Pt decor am folosit: bombonele din acestea umplute cu cerelae pe care le-am tocat, pe margine l-am balotat cu nuca maruntita.
Pofta buna!
Reteta Tort cu crema de branza si sampanie a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de torturi gasiti aici:
Tort Palermo,
Tort sah (cu fructe de padure),
Tort cu ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii