Am amestecat untul cu zaharul, am adaugat apoi cate un ou pe rand si cate o lingura de faina. Dupa aceea, am amestecat cu praful de copt apoi am adaug
Am amestecat untul cu zaharul, am adaugat apoi cate un ou pe rand si cate o lingura de faina.
Dupa aceea, am amestecat cu praful de copt apoi am adaugat bucatelele de rahat si stafidele date prin faina.
Am glazurat cu ciocolata si am dat la copt 45 de minute la 180 grade Celsius.
Reteta Tort cu stafide si rahat a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii