Blatul: se bat ouale cu zahar si se adauga faina si praful de copt. Se coace la foc potrivit, in tava tapetata cu faina si rece se taie pe doua nivele
Blatul: se bat ouale cu zahar si se adauga faina si praful de copt. Se coace la foc potrivit, in tava tapetata cu faina si rece se taie pe doua nivele.
Crema: mascarpone se amesteca cu iaurtul si sucul de lamiie. Turta dulce se faramiteaza si se amesteca cu crema. Se bate smantana cu intaritorul si se incorporeaza in crema de mascarpone. Se umple tortul cu crema si se da la rece 2 ore. Inainte de servire se presara cu cacao si fulgi de cocos pe deasupra.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii