Se bate untul cu zaharul. Se pun ouale pe rind amestecind bine dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina si se inglobeaza in amestec. Se impar
Se bate untul cu zaharul. Se pun ouale pe rind amestecind bine dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina si se inglobeaza in amestec. Se imparte acest amestec in 2 parti. In una se pune crema de finetti. Se pregateste o tava de tort. Se toarna aluatul maro si se pun deasupra visinele fara simburi. Se pune restul de aluat si se coace compozitia 50 minute la foc potrivit. Se lasa sa se racesca total. Se amesteca brinza de vaci si frisca batuta cu praful intaritor. Se fierbe sucul de visine cu glazura rosie si se pun in ea 400 g visine. Se lasa sa se racesca. Peste blat se pune crema de brinza si se toarna glazura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii