Tort de biscuiti

Se prepara puddingul dintr-un litru de lapte. Frisca praf se bate cu mixerul impreuna cu 150 ml. lapte. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de v

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. biscuiti
  • 1.150 l lapte
  • 2 plicuri pudding de ciocolata
  • 1 plic frisca
  • esenta de vanilie
  • cacao

Mod de preparare

Se prepara puddingul dintr-un litru de lapte. Frisca praf se bate cu mixerul impreuna cu 150 ml. lapte. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Pe un platou dreptunghiular se aseaza un strat de biscuiti si se insiropeaza. Se toarna apoi un strat de pudding cald, inca unul de bisuiti insiropati, apoi pudding, ultimul strat fiind de biscuiti. Deasupra se intinde frisca si se pudreaza cu cacao. Se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci