Torturi

Reteta Tort parfe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pina se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuit

ingrediente

   4 oua
   6 linguri zahar
   250 g unt
   3 linguri cacao
   100 g biscuiti
   1/2 pahar lapte
   200 g rahat
   visine din visinata

mod de preparare

Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pina se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuitii muiati in lapte si bine storsi, rahatul si visine fara simburi din visinata. Se adauga incet crema de oua. Se unge un pergament si se asaza intr-o forma de chec, se toarna compozitia si se pudreaza printr-o sita cu restul de cacao.
Incearca si Tort Joffre
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort parfe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite