Tortul cu mascarpone

Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 350 g nutella
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 dl rom
  • 10 dkg aroma de caise
  • 4 dl frisca
  • 4 pachete zahar vanilat
  • 15 dkg budinca de gutai
  • 1 dl apa

Mod de preparare

Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone si ungem piscoturile. Deasupra punem din nou piscoturi inmuiate, apoi turnam crema obtinuta din frisca batuta cu zaharul vanilat si presaram cu budinca de gutai taiata bucatele. Urmeaza un nou strat de psicoturi, continuam pana se termina ingredientele. Decoram dupa preferinte, punem la rece si servim felii.
Alte torturi recomandate

Tiramisu

Diplomat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci