Anghemacht de miel

Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cit sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ram

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 900 g carne de miel
  • 150 g ulei sau untura
  • 100 g faina
  • 100 g ceapa
  • 200 g zarzavat
  • sare de lamiie
  • piper
  • verdeata
  • zeama de lamiie
  • 1 kg cartofi pentru garnitura

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cit sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ramasa se trage usor ceapa, la care se adauga zarzavat de supa ras, apoi faina, amestecindu-se. Se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 20-30 minute , dupa care se strecoara peste carnea prajita, potrivindu-se de sare, piper si de acreala cu sare de lamiie. Se fierbe pina este gata carnea.
Se serveste cu cartofi natur, presarati cu verdeata si cu felii de lamiie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci