Mancaruri cu carne

Antricot de vaca la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins, frigindu-se pe ambele par

ingrediente

   6 antricoate
   1 lingura ulei
   20 gr. unt
   patrunjel verde
   sare
   cimbru

mod de preparare

Se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins, frigindu-se pe ambele parti. Dupa ce s-au fript bine, se asaza pe o farfurie si se presara cu sare. Deasupra fiecarui antricot se pune cite o bucatica de unt cit o aluna si patrunjel verde tocat marunt. Cine prefera cimbrul, presara antricotul in momentul cind se pune pe gratar.
Se serveste cu cartofi prajiti sau sote de morcov sau alte legume si cu salata de sezon
Incearca si Creier taranesc simplu
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vaca la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite