Pentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie careuri. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Ceapa si ardeii se inabusa separat in 50 ml ulei, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa, cubul MAGGI si, treptat, se adauga cantitatea ramasa de apa. Cand sosul este fiert, se paseaza peste bucatile de antricot, se adauga 75 g de smantana si sare. Se fierb impreuna 8-10 minute.
Antricotul de vita cu smantana se serveste cald, cu smantana, garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe