Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se la
Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura de otet si verdeata tocata. Se lasa sa fiarba pina cind bamele sint aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii