Mancaruri cu carne

Reteta Biftec corsican

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile unele peste altele si se l

ingrediente

   6 felii muschi de vaca
   1 ceasca de ulei
   1 lingura de otet
   sare
   usturoi
   verdeata

mod de preparare

Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile unele peste altele si se lasa, la rece o ora. Se prajesc in ulei incins cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot si se lasa pe o farfurie, la cald. In uleiul in care s-au prajit feliile de carne se pune o lingura de otet si se amesteca, apoi se adauga usturoi, dupa gust, o lingura de patrunjel verde tocat fin, se fierbe citeva minute, dupa care se rastoarna peste biftecuri.
Biftecurile se servesc calde, cu garnitura de legume.





Alte retete care contin carne:





Chiftele


Tocanita de pui


Pastrama de oaie
Incearca si Cotlete in sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec corsican" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.