Biftec corsican

Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile unele peste altele si se l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii muschi de vaca
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingura de otet
  • sare
  • usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile unele peste altele si se lasa, la rece o ora. Se prajesc in ulei incins cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot si se lasa pe o farfurie, la cald. In uleiul in care s-au prajit feliile de carne se pune o lingura de otet si se amesteca, apoi se adauga usturoi, dupa gust, o lingura de patrunjel verde tocat fin, se fierbe citeva minute, dupa care se rastoarna peste biftecuri.
Biftecurile se servesc calde, cu garnitura de legume.

Alte retete care contin carne:

Chiftele

Tocanita de pui

Pastrama de oaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc