Biftec cu oua

Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi de vita fasonat - 500 g
  • oua - 5 bucati
  • ulei - 100 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Bucatile de muschi se frig pe gratar sau intr-o tigaie cu 50 ml ulei. Separat, se pregatesc oua ochiuri cu 50 ml ulei. Pe fiecare bucata se aseaza cate un ou ochi.

Biftecul cu oua se serveste cald.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci